TFF PLAJ FUTBOLU LİGİ İSKENDERUN ETABI ÇEKİŞMELİ GEÇİYOR


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İskenderun Belediyesi ile Hatay ASKF’nin organizasyonu ile gerçekleştirilen Plaj Futbolu Ligi İskenderun Etabı start aldı.

İskenderun Belediyesi Spor tesislerinde yapılan karşılaşmaları Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, TFF Plaj Futbolu Milli takım Teknik Direktörü Emrah Aykurt, Hatay ASKF Başkan yardımcısı Ayhan Dik, TÜFAD Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen, TFF Bölge Antrenörü İbrahim Okutan ile çok sayıda spor adamı ile sporseverler izledi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Şampiyonanın başlama vuruşunu yaptı ve takımlara başarılar diledi. Plaj Futbolunun gür sesi, ülkemizin ünlü sunucularından Oktay Sarı spor severlerden beğeni alırken, müsabakaları Klasman hakemi Mehmet Bayraktaroğlu, Erdal Turunç, Murat Yurttaş ile Özgür Akbaş yönetti.

Zevkli ve bol gollü geçen müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle; İskenderun Meydan Gençlik FC 3-İskenderun Yargı Akademi 2, Leged İskenderun 8- 5 Temmuz İskenderun Spor 3.Lig usulü ile yapılan karşılaşmalar üç gün sürecek. Haber: Yaşar GÜLLÜ