HERKESİ KUCAKLAYAN BİR HİZMET ANLAYIŞIMIZ VAR


Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe yönetim kurulu ve kadın kolları, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk’ü makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Kadın kolları Başkanı Fatma Kaya ile yönetim kurulu üyeleri Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter yardımcısı İkinci bölge sorumlusu Taygun Cantürk’e ziyarette bulundular.

MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Göreve gelmenizden dolayı sizleri kutluyorum. İnanıyoruz ki iyi bir eğitimci olarak hizmettin de en iyisini halkımıza aktaracaksınız” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter yardımcısı ve İkinci bölge sorumlusu Taygun Cantürk ise ziyarete gelen MHP heyetine teşekkür ederken, “Bizlere bu göreve layık gören Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’a teşekkür ediyorum. Burada göreve geldiğim günden bu yana hiçbir insan ve parti ayrımı yapmadan herkese hizmet etmeye çalışıyorum. Bizler ayrıştırıcı değil birlikte güzel hizmetler yaparak ülkemize ve şehrimize katkı sunmaya çalışıyoruz. Bizleri ziyaret etmenizden dolayı sizlere teşekkür ederim” dedi.
Haber: Cuma KESEROĞLU