BELEN’DE KONSERLER GEÇİDİ


Belen Belediyesi tarafından düzenlenen Aşık Sefai ve Ahmet Şafak konserine binlerce vatandaş katıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Belen’de düzenlenen Aşık Sefai ve Ahmet Şafak konseri havai fişeklerin atılmasıyla başladı.

Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, “Böylesi özel bir günde Zafer bayramımız da binlerce Belen ve İskenderun halkımızın katılımıyla Ahmet Şafak konserini düzenleyen Belediye Başkanımız İbrahim Gül beye teşekkür ederim. Devletimiz ile milletimizin birlik ve beraberliği her daim sürecektir. Ülkemiz üzerinde oynanan tüm oyanları bertaraf edecek akla sahibiz” dedi.

‘BİRLİKTELİĞİMİZ ASLA BİTMEYECEK’
Birinden değerli eserlerin seslendirildiği konserlere Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti, İskenderun Belen ilçe başkanları ve çok sayıda teşkilat mensupları katıldı.

Sahnede kısa bir konuşma yapan AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, “30 Ağustos zafer bayramında bizlere yaşattığı bu güzel gün için Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül beye teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğimiz asla bitmeyecek” dedi.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ise “Belen ehline teslim edilmiştir. Bundan sonra Belen’de konser ve özel günlerde vatandaşlarımızla buluşacağız” dedi.

Belediye Başkanı İbrahim Gül ise, “Türk dünyasının önemli zaferi olan 30 Ağustos Zafer bayramını şanla ve şerefle kutladık. Bugün de düzenlenen bu önemli konserimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Belen uzun süredir konserleri ve kutlamaları unutmuştu. İnşallah bundan sonra 30 Ağustos Zafer bayramlarında kutlamalarımız olacaktır” dedi.

Gecenin finalinde ise İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise protokol üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haber: Cuma KESEROĞLU