İSKENDERUN, KAYRA SPOR’A SAHİP ÇIKTI


Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen (U-16) Türkiye şampiyonasında büyük başarılara imza atarak Bolu ilinde yapılacak olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanan İskenderun’un Altın çocukları Kayra Spor’a her kesimden destek gelmesi, spor camiasında sevinçle karşılandı. 

KAYRASPOR’A YOĞUN DESTEK
Hafta sonunda Türkiye şampiyonasına katılmak için Perşembe günü Bolu iline uğurlayacağımız İskenderun Kayra Spor’a, İskenderun Kaymakamından, Belediye Başkanına, İş adamlarından sporseverlere kadar her kesimden destek geldi. Yapılan kampanyada Kayra Spor’un Bolu ilindeki Türkiye Şampiyonasındaki masrafları karşılanmış oldu. İskenderun Kayra Spor Kulübü adına kurucusu ve Teknik Direktörü Seyfi Kesik teşekkür mesajı yayınladı.

İşte o açıklama; “İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya, başkan yardımcıları Ahmet Keskin’e, Kemal Nadir Önal’a, Destek hizmetler müdürü Ergün Saydam’a, Belediye Meclis üyelerine, İskenderun Spor’un eski Kulüp Başkanı ve hayırsever Spor adamı Noksel Genel Müdürü Sedat Uysal’a, Denizciler Esnaf Kooperatif Başkanı Hüseyin Sönmez’e, Ekinciler Demir Çelik Fabrikasına, ülkemizin genç menajerlerinden Alaattin Doğan’a, bizlere sosyal medyadan destek çağrıları yapan ve gönlü bizlerle olan tüm sporseverlerimize, sporcularımızın velilerine ve tüm basın mensuplarına teşekkür ediyoruz.”
Haber: Yaşar GÜLLÜ