ESNAFLA ÇAY-SİMİT MUHABBETİ


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven ile birlikte, belediyenin 4 nolu sosyal tesisinde çarşı esnafıyla çay-simit eşliğinde kahvaltı yaptı.

Hoş sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltıda, belediyenin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Fatih Tosyalı, “Belediye binamız yedi gün, yirmi dört saat sizlere açıktır. Her öneriniz ve talebeniz bizim için kıymetlidir” dedi.İskenderun Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları ve yapılacak olan projeleri çarşı esnafı ile paylaşan Başkan Fatih Tosyalı, esnaf dışındaki vatandaşların ve çocukların sevgisi ile karşılaştı.

‘HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM’
Başkan Fatih Tosyalı, “Her hizmetimizde sizlerin de fikirlerini alarak bu güzel şehre hizmet etme arzusu içerisindeyiz. Şüphesiz ki esnafımız bizim için çok önemli. Bizim gören gözümüz, işiten kulağımızsınız. Halkla ilişkilerin sağlıklı kurulduğu yönetimler, daha doğru işler yaparlar. Ben hem sizlerin yanında olacağım hem de gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğim. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘PİYASALARDA RAHATLAMA OLACAK’
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise, “Şu an sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yeni seçimlerden çıktık ve dört yıl seçim yok. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiyemiz üzerinde kurmuş olduğu mali disiplin kararlarından sonra döviz ve piyasalarda rahatlama hızla değer kazanacak. Bizleri mali baskıyla yok edenlere karşı çok şükür Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, cesareti ve gerekli tedbirleriyle, heveslerini kursaklarında bırakıyoruz. Amanos Tüneli ister yatırımcılarımızın katkısı, isterse devletimizin bütçesiyle muhakkak yapılacaktır. Belen ve Arsuz devlet hastanelerinin yapımı öncelikli ele aldığımız konuların başında geliyor. Bugün bizlere bu güzel ortamı yaşatan Fatih Tosyalı Başkanımıza da teşekkür ediyorum. ‘Güvenin Adı Fatih Tosyalı’ dedik ve yaptığı hizmetlerle güven telkin etmeye devam ediyor. Her zaman yanındayız” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR