ERZİN’İ BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ!


Erzin Belediye Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Erzin Organize Sanayi Bölgesi’nin tapusunu aldıklarını belirten Av. Ökkeş Elmasoğlu, ilçe narenciye üreticisinin önünü açmak için de belediyenin de ortak olduğu bir şirket kurduklarını söyledi.

Bir yanı sanayi, diğer yanı liman ve narenciye bahçeleriyle birlikte, şifalı suların bulunduğu ilçenin kalkınması için hamle yapacaklarını belirten Av. Ökkeş Elmasoğlu, borç yükü nedeniyle kısıtlı imkanlarla hizmet üretmeye çalıştıklarına dikkat çekti.

24 Temmuz Basında Sansürün kaldırılışının yıldönümü nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Erzin Belediye Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu, Başkan Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlandı.

Erzin Belediye Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Başkanı Veysel Cıncık, genç, dinamik ve enerjik bir belediye başkanıyla tanışmaktan mutlu olduklarını söyledi. Bölgenin lokomotif gücü İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin tüm bölge halkının, kurum ve kuruluşların sesi olmayı sürdüreceğini belirten Veysel Cıncık, Erzin’e yapacağı hizmetler ve sorunlarının duyurulmasında Başkan Ökkeş Elmasoğlu ve ekibinin yanında olacaklarını ifade etti.