GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTULAR


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Mübarek Ramazan-ı Şerif’in ilk iftarında vatandaşlarla ile gönül sofrasında buluştu.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ramazan ayı boyunca sahilde ve ayrıca 5 mahallede hayırsever tarafından iftar sofrasının kurulduğunu belirterek, “Ramazan rahmeti ve bereketi ile geldi. Sahildeki iskelemizde, Sakarya, Denizciler, Yunus Emre, Fatih Sultan Mehmet Mahalleleri ve eski hal pazarında vatandaşlarımıza iftar yemeği vererek mübarek ayın güzelliğini yaşadık. Ramazan ayı boyunca sürecek iftar yemeklerimize değerli halkımızı bekliyoruz” dedi.

İskenderun Belediyesi’nin koordinasyonunda, Tosyalı Holding’in katkılarıyla düzenlenen geleneksel iftar sofrasına katılan Kaymakam Yönden, 2019 yılı Mübarek Ramazan-ı Şerif’in ilk iftarında halk ve devlet ricalinin hoşsohbet ortamında bir araya geldiği gönül sofrasında dualar eşliğinde iftar yaptı.

‘BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRİYOR’
İskenderun’da iskeleye bin 500 kişilik iftar sofrası kuruldu. İskenderun Belediyesinin ev sahipliği yaptığı iftar çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Ramazan ayının bereketini beraber yaşamak, halkımızla aynı sofrada buluşmak için geleneksel hale getirdiğimiz iskeledeki iftar sofrası ile Ramazan ayının güzelliğini bereketini aynı sofrada hep beraber yaşayacağız. Bu tür organizasyonlar dayanışmayı ve kaynaşmayı arttırırken, birlik ve beraberliğimizi de güçlendiriyor” diye konuştu.İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ise Ramazan ayının maneviyatını vatandaşlar ile birlikte yaşadıklarını ifade ederek, sofrada katkısı olan herkese teşekkür etti.

İskele üzerinde tertip edilen iftar yemeğine; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İskenderun OSB Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri ile birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Haber: Yılmaz AKPINAR