MİLLETVEKİLLERİ TEBRİK TURUNDA


AK Parti Hatay milletvekilleri, İskenderun belediye başkanlığını kazanan Cumhur İttifakı Adayı Fatih Tosyalı’ya ve diğer ilçe belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik ve Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler’den oluşan heyet, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde, belediye başkanlığını kazanan ve görevi devralan Fatih Tosyalı hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Cumhur ittifakımız ile birlikte biz artık koca bir aile olduk. Rozetimizi bir kenara bırakarak mesaiye başladık. İlçemizin sorunlarını çözmek ve vatandaşımızın mutluluğu, refahı için gülen yüzümüzle gece gündüz çalışmaya hazırız” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “Cumhur İttifakımızın bu güç ve kuvvetiyle belediyelerimize her türlü desteği vererek sorunların üstesinden birlikte geleceğiz” dedi. Milletvekillerinin ziyaretine belediye meclis üyeleri ile AK Parti ve MHP İl, İlçe teşkilatları yönetimi de eşlik etti. 
Haber: Yılmaz AKPINAR