ARSUZ, ‘YENİ HÜKÜMET KONAĞI’NA KAVUŞTU


AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, yerel seçimlerden sonra da Hatay’da yoğun mesaisini sürdürüyor. Arsuz’a bağlı Gökmeydan Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Hükümet Konağı’nı ziyaret eden Milletvekili Abdulkadir Özel, Kaymakam Musa Sarı ile birlikte binayı inceledi.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “Hükümet Konağı ile vatandaşlarımızın, hizmete tek bir yerden kolay ulaşmak suretiyle zamandan kazanılması, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması sağlanacaktır” dedi.

Milletvekili Özel ise, Yeni Hükümet Konağı’nın hayırlı olmasını dileyerek, “Yeni Hükümet Konağı hem vatandaşlar için hem de çalışanlar için daha rahat ve nezih bir ortamda hizmet sunulmasını sağlıyor. Arsuzlu hemşerilerimiz fiziki mekanlar olarak daha güzel imkanlar ve hizmetler almayı hakkediyor. Arsuz Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binası şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Milletvekili Abdulkadir Özel daha sonra, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal ile MHP Arsuz İlçe Başkanı Adem Koçloğ’u ziyaret etti. Ardından AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt ve Arsuz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR