MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ FATİH TOSYALI’YI BAĞRINA BASTI


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, saygın işadamları Mehmet Dönmez ve Yusuf Dönmez’in ev sahipliğinde Mustafa Kemal Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıda coşkulu kalabalığın sevgi gösterileriyle karşılandı.

Mahal kafede düzenlenen dev buluşmada, salon hıncahınç doluydu. Programa AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Cumhur İttifakı belediye meclis üyesi adayları, muhtarlar ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Alkışlar eşliğinde karşılanan Başkan Adayı Fatih Tosyalı ve beraberindekiler mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinledi. Mahalle sakinlerinin taleplerinin tek tek yerine getirileceğini ifade eden Tosyalı, salonu dolduran mahalle sakinlerinden destek sözü aldı.

‘UYUMAYACAĞIZ, YORULMAYACAĞIZ’
Mahalle sakinlerinin sevgi ve coşku dolu sloganları ile gerçekleşen programda konuşan Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Cumhur İttifakımızla birlikte 31 Mart’ta gümbür gümbür geliyoruz. İnanın şu coşku, birlik ve beraberliğinizden, dosta güven düşmana korku veren samimiyetinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bizler göreve geldiğimiz gün bu makamda olduğumuz sürece insan ayrımı yapmayacağız dedik. Tek bir hedefimiz var dedik; bayrağını seven, ülkesi için canını veren, yeri geldiğinde düşünmeden göğsünü siper eden her görüşlü insanın başımın üstünde yeri var ve hep bu böyle olacak. Sizlere buradan bir kez daha söz veriyorum. Uyumayacağız, yorulmayacağız, tek hedefimiz olan İskenderun’da yaşayan 250 bin kardeşimin hizmetkarı olacağız. Katılımlarınızdan ve desteklerinizden dolayı Allah hepinizden razı olsun” dedi.
Programın sonunda vatandaşlar Başkan Adayı Fatih Tosyalı ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Haber: Yılmaz AKPINAR