‘MEYDAN’LAR ZAFERİ KARŞILAMAYA HAZIR!


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’yı, Meydan Mahallesi bağrına bastı. Coşkulu ve görkemli geçen mitingde Tosyalı, “Fatih Başkan” sloganlarıyla karşılandı. “Her zaman yanınızda olmaya söz veriyorum” diyen Tosyalı, büyük alkış aldı.
Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ün de sevgi gösterileriyle karşılandığı mitingde, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Başkan Adayı Fatih Tosyalı konuşma yapmadan önce halkın arasına girerek, selamlaştı.Cumhur İttifakı’na sımsıkı sarılan Meydan Mahallesi’nin sevgi gösterileri görülmeye değerdi.

Meydan Mahallesi’nde halkın karşısına çıkıp, “Bizimle yol yürümek isteyen ve sevgilerini esirgemeyen çok değerli kardeşlerimiz ve arkadaşlarımız var” diyerek kürsüdeki konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Önce birlikte yol yürüdüğüm arkadaşlarımı bu platforma çağırarak yol arkadaşlığımızı sizlerin önüne sermek istiyorum ve onları takdim etmek istiyorum” diyerek, meclis üyesi adaylarını tanıttı.

‘HER ZAMAN BİRLİKTEYİZ’
Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “İnşallah 31 Mart akşamı başta büyükşehir olmakla birlikte, İskenderun’da ve tüm ilçelerimizde kazanacağız. Belen’de Allah’ın izniyle İbrahim Gül kardeşim kazanacak. Bu tablo onu gösteriyor. Sağ olun var olun. Biz her zaman sizlerle birlikteyiz, kol kolayız. Birlikte daha güzel hizmetleri vereceğiz, bunun sözünü veriyoruz. Cumhur İttifakı, ülkemize çok yakıştı, şehrimize çok yakıştı. Büyükşehir belediye başkanımızla yapacağımız projeler var. İskenderun’a plaj yapacağız. Kütüphane yapacağız. Allah’ın izniyle sizlerin istediği şartlarda yerinde dönüşüme başlayacağız. Kadın eğitim merkezleri yapacağız. Kentimize bisiklet yolu kazandıracağız. Seyir terasları yapacağız. Makam, mevki gözetmeyeceğiz! Mahallelere gidip, sizin önerilerinizle belediyeyi yöneteceğiz. Gezici başkanlık ofislerini bunun için hayata geçiriyoruz. Her mahallemize dokunan, çehresini değiştirecek olan daha birçok projemiz var. Bu projelerin sizleri heyecanlandıracağına inanıyorum. Allah bizi birbirimizden ayırmasın, sağ olun, var olsun” ifadelerinde bulundu.

‘TOSYALI VE GÜL’E HAYIRLI OLSUN’
Halkı selamlayarak konuşmasına başlayan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “İskenderunumuz’un, Meydan mahallemizin değerli güzel insanları, hepinizi sevgiyle muhabbetle selamlayarak hoş geldiniz diyorum. Maşallah bir mahallede ki toplantı da bu kadar hanımefendi bir araya gelmişse, bu kadar kardeşimiz bu işe destek vermeyi göstermişse Cumhur İttifakı adayımız, İskenderun’da Fatih Tosyalı’ya ve Belen’de İbrahim Gül’e hayırlı mübarek olsun inşallah” dedi. Milletvekili Özel, “Cumhur ittifakının paydasında bu bayrak var, bu millet var, bu vatan var” diyerek, destek istedi.

‘İSKENDERUN HİZMETE DOYACAK’
Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ise, “Fatih Tosyalı ağabeyim dürüst, çalışkan, İskenderun’a büyük hizmetler katacak olan değerli bir adayımızdır. Her zaman yanında olacağız” diyerek, “Herkes taşın altına elini koymalı! Ağabeylerimiz, ablalarımız ya da annelerimizin sadece gidip oy vermeleri gerekmiyor. Herkesin gidip, hizmete talip olan Cumhur ittifakına oylarını getirmelerini sağlamaları gerektiğini düşünüyorum. Yani böyle bir tecrübeyle, böyle bir sinerjiyle hükümetinde desteğini arkalarına alarak, Fatih Tosyalı Ağabeyimin İskenderun’a çok güzel hizmetler kazandıracağına inancım sonsuz. Bu yolda beraber yürüdük. İşte bu yürüyüş, bu toplulukları inşallah büyüterek bu seçimde de AK Parti’yi birinci parti yapacağız. Büyükşehir’i, İskenderun’u ve Belen’i kazanacağız” diye konuştu.

Havai fişeklerin geceyi aydınlattığı mitingde, eşi Arife Tosyalı ile birlikte ellerinde Türk bayrağı ile çıkan Başkan Adayı Fatih Tosyalı ve meclis üyesi adayları, sevgi gösterileri eşliğinde dakikalarca ayakta alkışlandılar. Haber: Yılmaz AKPINAR