İBRAHİM GÜL’E HAYIRLI OLSUN!


31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan ‘Mahalli idareler Seçimi’ için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Belen’de coşkulu mitinglere imza atan Cumhur İttifakı MHP Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül büyük ilgi görüyor.
MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhur İttifakının Belen İlçe Başkanlıkları ve Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ün de katılımıyla mahallelerde düzenlenen mitingler büyük bir coşkuyla ve katılımlarla gerçekleşiyor.

‘BÜTÜN BELEN’İN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM’
Belen’in her köşesinde varlığını hissettiren İttifak Adayı Gül; Çerçikaya mahallesinden Kıcı Mahallesine, Atik Mahallesinden Bakras Mahallesine kadar vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını belirtti. Vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözümcül yaklaşımlarda bulunduklarını kaydeden Cumhur İttifakının Adayı İbrahim Gül; “Gittiğimiz her yerde güleryüz ve samimiyet ile karşılanıyoruz. Vatandaşlarımızın kafasında soru işaretleri var. İster istemez bu tür şeyler olacak. Biz bu soru işaretlerinin cevabı olmaya geliyoruz. İnşallah seçildiğim zaman sadece cumhur ittifakının değil tüm Belen’in belediye başkanı olacağım” dedi.

Bölgenin istihdamda can damarı olan Asaş Filtre Fabrikasındaki emekçileri de ziyaret eden İbrahim Gül fabrika çalışanları ile görüştü. İşçilerin karavanalarına ortak olarak taleplerini dinleyen Gül, ziyaretlerinin ardından seçim koordinasyon merkezindeki toplantıya katıldı.

Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Lütfü Kaşıkçı’nın da katılımıyla birçok mahallede düzenlenen mitinglerdeki coşkunun zaferin işareti olduğunu dile Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül; “Sarımazı ve Derebahçe mahallelerindeki vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu ilk buluşmamız değil. Daha önce bir çok kez ev toplantısı gerçekleştirdiğimiz yerler. Daha önceleri ifade ettiğim gibi insanlarla bir samimiyet kurduk. Gönül bağımız var. Rabbim utandırmasın” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR