FATİH TOSYALI’DAN İSKENDERUN BELEDİYESPOR’A TAM DESTEK!


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, BAL liginde başarıyla mücadele eden İskenderun Belediyespor’a her türlü katkıyı vermeyi sürdürüyor.

İskenderun 5 Temmuz Stadı’ndaki maçları izleyen, takıma tribünden destek veren, karşılaşma öncesi futbolcuları kahvaltıda buluşturan, idmanlarda baklava ikram ederek, moral veren Başkan Adayı Fatih Tosyalı, turuncu mavili ekibin hakettiği yere gelmesi için elinden geleni yapıyor.

Deplasmanda oynayacağı Ceyhan maçı öncesi takıma genç işadamı Suat Alpaydın’ın ev sahipliğinde Cafe M’de buluşturan Başkan Fatih Tosyalı, galibiyet sözü aldı.
İskenderunspor’un her maçında yanlarında olan Suat Alpaydın, futbolcuların heyecanına, coşkusuna ortak olurken, Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın takıma her daim güvendiğini ve destek olduğunu söyledi.

Alpaydın, “İskenderunspor’un bir üst ligde mutlaka olmasını arzuluyoruz. Sağolsun, Fatih Tosyalı başkanımız bunun içinde gerekli çalışmaları önümüzdeki süreçte yapacak. İskenderunspor’umuzun yanında olacağız” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR