FATİH TOSYALI FIRTINASI ESİYOR!


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun’u karış karış gezerek halkla buluşmaya devam ediyor. Başkan Adayı Tosyalı, gittiği mahallelerde davul zurna, havai fişeklerle karşılanıyor.

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın, “Halkla Buluşma” seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Kurtuluş, Cumhuriyet, Meydan, Pirireis, Süleymaniye ve Numune mahallesini ziyaret ederek vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Mahalle gezilerinde içten sıcak ilgi ve destekle karşılaşmasını kendisini son derece mutlu ettiğini belirten Başkan Adayı Tosyalı, coşkulu mahalle sakinlerine yürekten teşekkür ettiğini söyledi. Tosyalı, “Hizmet vermeniz gereken bir kentte heyecanla, azimle, kendinizi yetiştirmeniz gerekiyor. Biz kendimizi yetiştirdik, zorlukların nasıl aşılacağını öğrenerek gelen bir kardeşiniz olarak bu dönem hizmet etmek için sizlerden olur talep ediyorum” dedi.

‘BU SEÇİMDE YÜZÜMÜZ AK ÇIKACAĞIZ’
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun’a dair hedeflerini anlatırken, “Bir şeye ihtiyacımız var. Sizlerin duanıza sahiplenmenize ihtiyacımız var. Bu dönem sizin oğlunuz, eksiklerinizi katmer katmer tamamlamak isteyen bir kardeşiniz olarak bu görevi istiyorum. Bu görevin bedeli varsa o bedeli de çekmeye de hazırım. Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı ile bu seçimden de yüzümüz ak olarak çıkacağız” dedi.

‘HERKESİN BAŞKANI OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK’
Tosyalı, “Bize oy veren veya vermeyen, herkesin başkanı olmak için yola çıkıyoruz. Kökeni ve geçmişi ne olursa olsun herkese hizmet edeceğiz. Cumhur İttifakı bizim için çok değerli. Şimdi şehrimizin ufkunu genişleteceğiz. Bizim bir umudumuz, bir hayalimiz var. Biz şikâyet etmek için değil, çözüm üretmek için yola çıktık. Birlikte olmak için bu emaneti üstlendik. Allah bize bu makamı kısmet ederse yapacağımız çok şey var. İskenderunumuz kazanacak, rabbim bizleri utandırmasın” ifadelerini kullandı.

FATİH TOSYALI’YA TAM DESTEK
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, OSB ziyaretlerini gerçekleştirerek, çalışanların tam desteğini aldı.
Alp Ateş Gübre ziyaretinde yönetim kurulu başkanı Şükrü Alpaydın ve çalışanların alkışlarla karşıladığı Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Değerli kardeşlerim Allah nasip ederse 31 Mart Pazar günü hep birlikte sandığa gideceğiz ve AK Parti mührünü vuracağız ancak asıl işimiz 1 Nisan’da başlıyor. 1 Nisan’dan sonra gecemizi gündüzümüze katacağız. Nerede garip gureba var, nerede yetim yetime var, nerede fakir fukara var Cumhur İttifakı teşkilatları olarak, İskenderun Belediyesi olarak onların yanında olacağız. Cumhurbaşkanımızın istemiş olduğu gönül belediyeciliği işte tam da budur” dedi.
Tosyalı ziyarette, Cumhur İttifakı amblemlerinin yer aldığı pastayı görünce duygulandı.

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, daha sonra Noksel boru, FMS Makine, Gübretaş, Akçelik boru ve Odak Ambalajı yönetim ve çalışanlarıyla bir araya gelerek, destek istedi. Ziyaret programlarına; AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Belediye meclis üyesi Bülent Özer, meclis üyesi adayları eşlik etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR