BAKMASINI BİLMİYOR!


Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Hatay’da baraj yok” sözlerine cevap vererek “Suyu içmese bile yüzünü yıkamıştır, taharetini yapmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu Google baksın” dedi.

Orman ve Su İşleri eski Bakanı, Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Hatay mitinginde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yaptırılan 6 barajın yalan olduğunu, ortada baraj olmadığını söylediğini belirterek cevap verdi. Barajın bulunduğu yerin internetten görüntüsünü ve noktasını gazetecilere gösteren Eroğlu, Kılıçdaroğlu’nun bu konuda yanlış bilgilendirildiğini söyledi. Eroğlu, 6 barajın da kendisinin Bakanlığı döneminde inşa edildiğini, Hatay’ın memba kalitesinde suyu bu barajlardan elde edilen sudan karşıladığını ifade etti.

SENİN DANIŞMANIN BU İŞTE..
Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını basın mensuplarına dinletirken gülümseyen Eroğlu, “Senin danışmanın bu işte. Ben de bütün Hatay milletvekillerine Twitter’da paylaştım. Hatay’da şu kadar baraj var, 5 baraj bitti. Reyhanlı barajı da yeni bitti. Ben ayrılırken 5 baraj ve göletler yapmıştım. Antakya’nın suyu Büyük Karaçay denilen barajda temin ediliyor. İsteyenlere bu konuda bilgi notu iletebilirim. İsteyen basın mensuplarımızı Hatay’a götürebiliriz. Sayın Kılıçdaroğlu’na barajların bulunduğu yeri gösteren haritayı da koydum. Kılıçdaroğlu’nun bunları söylemesi bildiğinden değil. Kılavuzu karga olanın burnu..” diyerek gülmeye başladı.

Bir gazetecinin “Siz Hatay’ın suyunu Büyük Karaçay barajından geliyor demiştiniz? Sayın Kılıçdaroğlu o suyu içmedi?” sorusuna Eroğlu, “Suyu içmese bile yüzünü yıkamıştır, taharetini yapmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu Google baksın. Sanırım bakmasını bilmiyor. Yanındakine soracağına Google baksın” dedi. HABER MERKEZİ