ECZACI TEKNİSYENLERİNDEN MUHTEŞEM GECE


İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği’nin geleneksel hale gelen dayanışma yemeğine yoğun katılım oldu. İsa Taş düğün salonunda gerçekleşen geceye; Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkanı Adayı Yılmaz Şahutoğlu, Meclis üyesi adayları ve CHP ilçe Teşkilatı ile sağlıkçılar, eczacılar ve aileleri katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan İskenderun Eczacı Teknisyenleri dernek Başkanı Cemal Çelik, “Geleneksel hale getirdiğimiz bu geceye destek olan ve bizleri kırmayıp buraya katılan herkese yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz eczacı çalışanları olarak geçmiş yıllarda hiçbir sıfatımız yoktu. Ancak yapılan yoğun çalışmalar neticesinde yasalaşan eczacı teknisyenleri birçok haktan yararlanmaya başladı. Son olarak da elimizde bulunan teknisyen belgelerimizin seviyesi 2 den 5’e çıktı. Ayrıca eczane çalışanlarının yıpranma payı yılda 60 gün erke emeklilik yasası çıktı” dedi.

Yapılan konuşmasının arından ise Dernek Başkanı Cemal Çelik, İskenderun Belediye Başkan adayı Yılmaz Şahutoğlu’nun elinden plaket aldı. CHP Başkanı adayı Şahutoğlu ise sağlıkta eczacıların doktordan daha faza hastalarla iç içe olduklarını belirterek çalışmalarında başarılar diledi.Gecenin ilerleyen dakikalarında ise tüm katılımcılar streslerini müzik eşliğinde pistte attı. Haber: Cuma KESEROĞLU