CUMHUR İTTİFAKI’NIN BAYRAĞINI HEP BİRLİKTE DALGALANDIRACAĞIZ


Ötençay ve Kömürçukuru Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı’nın Belen Ailesi, seçim çalışmaları kapsamında Belen’in en uç noktalarına ulaşmayı başardı.

2014 yılında Hatay’ın Büyükşehir olmasıyla köyden mahalleye dönüşen Ötençay ve Kömürçukuru Mahallelerini ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti İlçe Başkanı Enis Göçmen, MHP İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı İbrahim Gül, Büyükşehir ve Belen için mahalle sakinlerinden destek istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tasarrufuyla aday olduğunu dile getiren İbrahim Gül, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışındaki konuşmasına değinerek; “Belen’in her noktasına eşit hizmet için, Ak Parti’nin ‘Ak Belediyecilik’ anlayışı ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘Üreten Belediyecilik’ anlayışını harmanlayacağız. İnşallah sizlerin desteği ile Belen’de ve Büyükşehir’de Cumhur İttifakı’nın bayrağını dalgalandırdığımız zaman, Belen Belediye Başkanlığı görevinin yanında Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği görevi de tarafıma verilecek. O zaman Belen hak ettiği değeri, hizmeti alacak” dedi.