TOSÇELİK FEN LİSESİ’NDE KARNELER ÇOK İYİ


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 2018-2019 eğitim öğretim yılının yarıyıl tatili münasebetiyle İskenderun Tosçelik Fen Lisesi’nde icra edilen karne dağıtım törenine teşrif ederek, lise öğrencilerinin karne sevincini paylaştı.

Tosçelik Fen Lisesi’nde gerçekleştirilen törene; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hayırsever işadamı Fatih Tosyalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Medet Sönmez, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile veliler iştirak etti. Kaymakam Yönden, hoşsohbet ortamında bir araya geldiği öğrenci ve velileri ile bir süre sohbet etmesinin akabinde karnelerini takdim ederek, onların sevinci paylaştı.

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı ise, “Umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirin. Bu dönemi iyi değerlendirin. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi gayretlerinden ve fedakârlıklarından dolayı kutluyor, huzur dolu bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni ediyorum” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR