KAHRAMAN GAZİLERİMİZ BAŞTACIMIZDIR


15 Temmuz Gazisi Mertcan Üçpınar’ın babası Bilal Üçpınar ve 21.08.2012 tarihinde Şırnak/Uludere’de askeri aracın trafik kazası geçirmesi sonucu şehit düşen J.Uzman Çavuş Gökhan Dokur’un eşi Hülya Dokur ile kızkardeşi Derya Altun ve babası Nusret Altun, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i ziyaret etti.
Kaymakamlık makamında hoşsohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Osmaniye İli Toprakkale İlçesi Göçmenler Mahallesi Muhtarı Ali Doğan’ın da iştiraki sohbete renk kattı.

Ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Yönden, “Aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimiz baştacımızdır. Onlar bize emanet olan en mühim varlıklardır. Bu manada onların istek ve ihtiyaçlarını can kulağıyla dinlemek ve giderilmesi noktasında gayret göstermek en önemli düsturumuzdur” dedi.

Aziz şehidimizin ve kahraman gazimizin ailesi ile yakından ilgilenerek, herhangi bir istek yada ihtiyaçları olup olmadığı yönünde bilgi alan Kaymakam Yönden, eski görev yeri olan Toprakkale İlçesinden ziyarete iştirak eden Muhtar Ali Doğan ile de eski günleri yad etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR