İSKENDERUN, ‘FATİH TOSYALI’ İLE ŞAHLANACAK!


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyeliği ile İskenderun OSB Başkanlığı görevini sürdüren Fatih Tosyalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, “İskenderun’un daha yaşanılabilir bir yere gelmesi için eğitimiyle kültürüyle sanayisiyle çağ atlayacak bir hale gelmesi için inşallah el birliğiyle çalışacağız” dedi.

‘CANLA, BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ’
Cumhur İttifakı’nın Hatay ilçe adayları, TBMM AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı ve milletvekillerinin katıldığı törenle açıklandı. Antakya Kapalı Spor salonundaki törende, adaylara büyük ilgi vardı. Dolup taşan salonda adaylara teveccüh gösterenler “Hatay’ı ve tüm ilçeleri kazanacağız” diyerek slogan attılar.
İsmi açıklandığında büyük alkış alan Fatih Tosyalı, “Şahsımı tüm İskenderunlular’ın Belediye Başkan Adayı olarak onurlandıran, bu büyük onuru bizlere yaşatarak, görevi bizlere tevdi eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin üst kurullarına teşekkür ediyor, bu süreçte yanımızda duran, milletvekillerimize, il ve ilçe teşkilatlarımızı da şükranlarımı sunuyorum. Malumunuz sorumluluğu ağır olan bir görev ama, çok şükür bu görevin üstesinden gelecek iradeye, cesarete, vizyona, güce, misyona sahibiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere işaret ettiği Gönül Belediyeciliği Seferberliğini İskenderun’da daha üst noktalara taşımak adına, Teşkilat mensuplarımız ile birlikte el ele vererek Mart 2019’da yapılacak seçimlerde, milletimizin teveccühüne nail olmak için canla başla çalışacağız” dedi.

‘İSKENDERUNUMUZ’U, HEP BİRLİKTE ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ’
Çalışkanlığı, azmi ve enerjisiyle dikkat çeken Fatih Tosyalı’nın AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adaylığı, sevinçle karşılandı. Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada, “Bizim derdimiz İskenderun, bizim alın terimiz İskenderun. Bu güzel şehrimizin daha yaşanılabilir bir yere gelmesi için eğitimiyle kültürüyle sanayisiyle çağ atlayacak bir hale gelmesi için inşallah el birliğiyle çalışacağız. Allah nasip ederse İskenderunlu hemşerilerimiz bize destek olup bu makamı bize layık görürlerse biz de İskenderunumuz’u, İskenderunlu kardeşlerimizle hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz. Biz önümüzdeki dönemde İskenderunumuz’un derdine derman olacak projelerle gümbür gümbür geleceğiz. Eserlerimizle anılmaya gayret edeceğiz. Halka hizmet hakka hizmet düsturundan kesinlikle ayrılmayacağız. Çıktığımız bu hayırlı yolculukta Rabbim yardımcımız olsun” dedi. 

‘ŞEFFAF OLACAĞIZ’
Tosyalı açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “İnşallah İskenderunlu kardeşlerimizin destekleri ve aziz oylarıyla eğer bu görevi üzerimize tevdi ederlerse şu iki şeyi hiçbir zaman unutmayacağımı özellikle ifade etmek istiyorum. Gün gelecek bu halk önünde bu millet önünde hesap vereceğimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Gün gelecek hak vaki olunca yüce yaradan önünde hesap vereceğimizi hiçbir zaman unutmayacağız.” 
Haber: Yılmaz AKPINAR