GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE TÜM HATAY’I KALKINDIRACAĞIZ!


AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve ismi İskenderun Belediye Başkan adaylığı için geçen Fatih Tosyalı, ilçe teşkilat mensuplarıyla bir araya geldiler.
AK Parti heyeti Denizciler’de de esnaf ve vatandaşlarla bütünleşerek plan ve projelerini anlattılar. AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, önceki günü seçim çalışmalarını İskenderun’da sürdürdü.

Başkan Adayı Güler, sabahki hastane ziyaretlerinden sonra Denizciler’de vatandaşlar ve esnaf ziyaretiyle çalışmalarına devam etti. Yoğun tempoda geçen çalışmalara ismi AK Parti İskenderun Adaylığı için ön planda olan Fatih Tosyalı da katıldı.

COŞKUYLA KARŞILANDILAR
İlk olarak Denizciler’e geçen başkan adayı İbrahim Güler ve Fatih Tosyalı, burada bir pastanede halkla bir araya gelerek projelerini anlattı, Denizciler halkının talep ve isteklerini dinledi. Coşkuyla karşılanan Güler ve Tosyalı, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını da dinleyerek, çözümü için gereken çalışmaları yapacaklarını önemle ifade ettiler. Buradan Denizciler esnafını ziyaret eden AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve Fatih Tosyalı, hayırlı işler ve bol kazançlar dilediler. Esnaf ziyaretinde ilgi ve samimiyetin bir hayli yoğun olduğu gözlendi. Denizciler proğramının ardından AK Parti heyeti Bayırlı Restaurant’ta AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı mensupları ile yemekte bir araya geldi.

‘SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ’
Programa, Büyükşehir adayı İbrahim Güler, AK Parti İskenderun İlçe Başkanvekili Pakize Ulutaş Kurtul, AK Parti İskenderun kurucu üyeleri, geçmiş dönem ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları mensupları katıldılar.
Yoğun katılımla gerçekleşen ziyarette ilk olarak konuşan AK Parti İskenderun İlçe Başkanvekili Pakize Ulutaş Kurtul, bu birlikteliğin her daim sürmesini temeni etti. Daha sonra konuşan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İskenderun AK Parti adayı olarak öngörülen Fatih Tosyalı söz aldı.

Gönül belediyeciliği için var güçleri ile çalışıp seçimi kazanarak İskenderun halkına en güzel hizmeti vereceklerine önemle vurgu yapan Tosyalı, “Hep birlikte güçlü bir aile olarak bu seçimlerden Allah’ın izni ile zaferle çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın! Emin olun İskenderun’a bu güne kadar görmediği ve arzuladığı tüm hizmetleri tek tek kazandıracağız. Bunun için iri ve diri olacağız, kızmadan, kırılmadan AK Parti teşkilatlarına yakışır bir şekilde seçimden zaferle çıkacağız. Ben şimdiden göstereceğiniz tüm emek ve gayretler için herkese yürekten teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu. AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Güler ise, teşkilat mensuplarındaki azim ve hırstan bir hayli memnun olduğunu dile getirdi. Hem büyükşehirde hem İskenderun’da belediyelere AK Parti bayrağını dikeceklerini kaydeden Başkan Adayı Güler, Hatay’ın her köşesini hükümetinde desteğiyle hizmetlerle donatacakLarını söyledi.