TÜM ADAY ADAYLARIMIZLA KENETLENDİK


Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen dayanışma yemeği yoğun ilgi gördü. İsa Taş Plaza’da gerçekleştirilen dayanışma yemeğine; CHP İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile birçok ilçe Belediye Başkanları, Belediye Başkan aday adayları partililer katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, başkanlığı süresince görev yaptığı yönetimi sahneye davet ederek onlara teşekkür etti.
Mansuroğlu, “Belediye Başka aday adayı arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Gerçekten çok kaliteli ve bir birlerine destek olarak yaptıkları çalışmaları hayranlıkla izliyorum. Hepsine çıkmış oldukları bu yolda başardılar diliyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Özgün ise yaptığı konuşmasında, “Dünyada ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün eşi ve benzeri yok. Bizler ulu önder Atatürk’ü asla unutturmayacağız” dedi.
Başkan Özgün, yerel siyasetle ilgili olarak da, “Hiçbir şekilde bir birimize kızıp ayrışmayalım. Evet, Türkiye’de CHP içerisinde büyük çekişmeler, kırıcı yarışlar vardır. Fakat bir birimize kenetlenerek iktidarı almamız gerekiyor” dedi.

CHP Hatay milletvekili İsmet Tokdemir ise, “İskenderun’da düzenlenen bu yemekte bulunmaktan son derece mutluyum. İskenderun güneyin incisi olan bir şehirdir. 31 Mart’ta belediyeyi tekrar almak için çok çalışmamız lazım. İskenderun Belediyesi’ne aday adayı olan tüm aday arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Her kim aday olursa adaylığı nasip olmayan arkadaşım da aday gibi çalışması ve gönülleri girmesi önemli. Ben sayenizde seçilen bir vekilim ve haftanın 3 günü Ankara 4 günü Hatay’da çalışmalar yapıyorum” dedi.
Gece katılımcıların Türk bayraklarıyla 10. Yıl marşını söylemesiyle devam etti.
Haber: Cuma KESEROĞLU