RÜYA GİBİ TÖRENLE NİŞANLANDILAR!


İskenderun’un tanınan ve sevilen simalarından MHP İskenderun İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kın ve eşi Hülya Kın’ın yakışıklı oğulları Burak Kın, Gülsüm&Murat Boran ailesinin güzel kızları Palmiye Hastanesi Diyetisyeni Ecem Boran ile bir ömrü birlikte paylaşmak için ilk adımı muhteşem bir nişan töreniyle attı.

Evliliğe giden yolda başlama vuruşunu yaparak nişanlanan Ecem ve Burak çiftinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Ramada Otel’de düzenlenen görkemli törene katılan misafirler unutulmaz bir gece yaşarken, Ecem ve Burak uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir nişana imza attı.

Çiftin yüzüklerini Payas Belediye Başkanı Bekir Altan takarken, Tosyalı Holding YK Üyesi Fatih Tosyalı ise “İnşallah çiftin nikahlarını kıymak bana nasip olur” dedi.

İskenderun’un eski kaymakamlarından Hacı Hasan Özyiğit, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, ilçe yönetimi ve meclis üyelerinin de katıldığı nişan merasiminde, çocuklarını nişanlamanın gururunu yaşayan Mustafa&Hülya Kın ve Murat&Gülsüm Boran ailelerinin ise törende mutlulukları görülmeye değerdi.

Kın ve Boran ailelerini, bu mutlu günlerinde dostları ve akrabaları yalnız bırakmazken, misafirler genç çifte mutluluklar diledi.
Genç çift, bu özel ve anlamlı törene bizzat katılan, mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti.

Nişanlanan Ecem ve Burak çiftini, GÜNEY Medya olarak tebrik eder, evlilik yolunda attıkları bu güzel adımın sağlık ve mutluluk getirmesini dileriz.
Haber: Yılmaz AKPINAR