PALMİYE’DE 10. YIL COŞKUSU!


İskenderun’un ilk branj hastanesi olan ve Kirmit Ailesiyle birlikte genel hastaneye dönüştürülerek her geçen gün sağlık hizmetleri alanı genişletmeyi sürdüren Özel Palmiye Hastanesi düzenlenen törenle 10. Yılını kutladı.

Palmiye Hastanesi sağlık hizmetinde 10’uncu yılını kutlamak üzere yemekhanede, Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, ikinci Başkanı Serdar Kirmit, Genel Koordinatör Seval Kirmit Yazar, Başhekim Yılmaz Şahutoğlu, doktorlar ve çalışanları bir araya geldi. 

‘GURUR GÜNÜMÜZ’
Palmiye Ailesi olarak bugünün gurur günü olduğunu vurgulayan Hastane Başhekimi Genel Cerrah Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu “On sene önce bir branş hastanesi olarak kurulan Palmiye Kadın doğum hastanesi, kısa bir süre sonra bölgenin ve hastalarımızın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hem yönetim hem de sistem değişikliğine gitme zorunda kalınmış ve genel hastane unvanı almıştır” diye konuştu. 

İSTİHDAM YARATAN EN BÜYÜK 15 KURULUŞ ARASINDA
Başlangıçta 6 hekimle kurulmuş hastanenin şu an itibariyle 44 uzman hekim ile yaklaşık 400’e yakın çalışanıyla İskenderun ve bölge halkına en kaliteli sağlık hizmetini sunmayı sürdürdüğünü vurgulayan Başhekim Şahutoğlu şunları söyledi:

“Hatay’da istihdam yaratan en büyük 15 kuruluş arasında olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu süre zarfında bu kuruma başta yönetim kurulu başkanım Cemil Kirmit ve yönet kurulu üyelerimiz Serdar Kirmit ile Seval Kirmit Yazar’la birlikte çok büyük destek gördük. Bu desteğin ışığında kurumu aktif 25 yataktan 132 Aktif olmak üzere 180 yatak kapasitesiyle, yoğun bakım alanında üçüncü basamak üniversite standardında, hekim kadrosu itibariyle de gerçekten bölgenin en nitelikli, en yetişmiş, etik değerler ışığında bilimsel veriler bağlamında hizmet veren, çok ciddi anlamda hasta memnuniyeti yüksek olan bir kurum haline getirilmiştir.”

Özel Palmiye Hastanesinin ayda ortalama 20-25 bin hastaya hizmet verdiğinin de altını çizen Başhekim Şahutoğlu “Bu kurumun yöneticileri olmaktan, bu kadar yüksek hasta memnuniyeti sağlıyor olmaktan büyük bir onur duyuyoruz. Nice on yıllar diliyorum, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR