BURCU İLE MERT MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR


İskenderun Turhan Home Center Genel Müdürü Burcu Turhan ile İçmimar Mert Çarpar, görkemli düğün töreniyle dünyaevine girdiler. Bölgenin iki saygın ailesi Turhan ve Çarpar ailelerinin evlatları Burcu ile Mert’in, mutlu bir geleceğe yelken açtıkları düğün töreni muhteşemdi.

İskenderun Ramada Otel’deki düğün törenine bölgenin iş ve siyaset dünyasının önemli simaları katıldı. Mobilya sektörünün marka isimlerinden Turhan Home Center Sahibi Mehmet Turhan ile eşi Nuray Turhan, Şafak Çarpar ile Adnan Çarpar çiftinin davetlilerle yakından ilgilendikleri düğün töreninde bölgenin tanınmış ses sanatçısı Semir Yalçın sahne aldı. Burcu Turhan ile Mert Çarpar’ın nikahlarını Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha kıydı.

Mutlu çiftin nikah şahitliklerini İşadamı Sami Yıldız ile Ayten Gümüş yaptılar. Başkan Culha’nın sorusuna güçlü birer Evet yanıtlarının gelmesinin ardından gelin Burcu Turhan’a arkadaşlarından, damat Mert Çarpar’ın ayağına basma uyarısı gelse de ilk deneme başarısız oldu.
Gelin Burcu Turhan, ilk denemede başarılı olamadığı nikah törenlerinin geleneği olan ayağa basma işlemini evlilik cüzdanını Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’dan aldıktan sonra tamamlayarak arkadaşlarından büyük alkış aldı.

Başkan Culha, mutlu çifte Arsuz Belediyesi’nin kahve fincanı setini hediye ederek, her kahve içtiklerinde hatırlamaları dileklerinde bulundu. Neşeli ve Başkan Culha’nın esprileriyle dolu nikah töreninin ardından aile fotoğrafı çekildi. Güzel gelin Burcu Turhan (Çarpar)’ın annesi Nuray Turhan ile babası Mehmet Turhan, düğün töreni boyunca hem davetlilerle yakından ilgilendiler, hem de evlatlarının en mutlu gününün tadını çıkardılar.

Düğün töreni, Semir Yalçın’ın okuduğu birbirinden güzel şarkılar eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Bölgenin en başarılı fotoğraf stüdyosu Köroğlu Fotoğrafçılık ekibinin başarılı ismi Erkan Başabak, hem fotoğraf çekti hem de sanatçı Semir Yalçın’la birlikte düğün töreni boyunca eğlenerek ilgi odağı oldu. Haber: Yılmaz AKPINAR