YÜKSELİŞ MEST ETTİ


İskenderun Özel Yükseliş Koleji konferans ve toplantı salonunda “Öğretmenler Günü” nedeniyle düzenlenen konserde Zekai Tunca ve Ahmet Selçuk İlkan rüzgarı esti. Her iki sanatçıda sahnede sergiledikleri performansla izleyicileri coşturdu. Arsuz’da öğretmenlerden oluşan tiyatro grubunun eğitimcilerin sorunlarını anlatan ‘anlamlı’ enfes gösterisi, ayakta alkışlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İskenderun Özel Yükseliş Koleji’nde düzenlenen konserde; Türk Sanat Müziği’nin değerli sanatçısı Zekai Tunca ile söz yazarı ve bestekâr Ahmet Selçuk İlkan rüzgarı esti.

Okulun toplantı ve konferans salonunda düzenlenen konserde Türk Sanat Müziği’nin birbirinden güzel eserlerini seslendiren Zekai Tunca izleyicilerinden büyük alkış alırken, Söz yazarı ve bestekar Ahmet Selçuk İlkan okuduğu şiirler ve orkestrası eşliğinde söylediği şarkılarla geceye büyük renk kattı. İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Yükseliş Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Üysen, Öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı konser geç saatlere kadar sürdü.

Konser sonunda sanatçılara çiçek vererek gönülden teşekkürlerini ileten İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “Böyle anlamlı bir günde İskenderun’a gelerek duygularını ve şarkılarını paylaşan değerli sanatçılarımızı daha sık aramızda görmek istiyoruz. Kendilerini fahri hemşerilerimiz olarak ilan ediyor ve bundan büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde duygularını ifade ettiler.

Arsuz İlçe Kaymakamı Musa Sarı, düzenlenen konsere verdiği destek ile eğitim alanında yaptığı katkılardan dolayı Yükseliş Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Üysen’e bir plaket takdim ederek teşekkürlerini bildirdi.

Nuri Üysen yaptığı kısa açıklamada “Bende emekli bir öğretmenim. Bir nebze olsun eğitime ve öğretmenlerimize katkımız oluyorsa bundan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Öğretmenlerimizin kalbimizdeki yeri sadece bir günlük değil sonsuza kadardır” dedi.