‘KENTİ ORTAK AKIL İLE YÖNETMEYE TALİBİM’


İGC’ye nezaket ziyaretinde bulunan CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı İsmet Parlar, 33 yıldır belediyenin çeşitli birimlerinde çalıştığını, bu konuda çok tecrübeli olduğunu belirterek, “Şu anda CHP’de 6 aday adayı var. Hangimiz aday olursa olsun, bir bütün olarak çalışacağız. Önemli olan dışarıdan bir adayın olmaması. Hedefimiz bu seçimi CHP’ye kazandırmak” dedi.

Parlar açıklamasında, “Geçen gün bazı köylere gittim ve vatandaşlarla konuştum. Hatırlarını sormak için bile hiçbir yetkilinin buralara gelmediğini söylediler. Üzüldüm. Ben ortak akıl ile önemli konularda uzmanların beyin fırtınası yaparak alacakları kararları uygulayacak bir yönetim anlayışı getireceğim. Çok ciddi projeler hazırlıyoruz. Sosyal projelere çok ağırlık veriyoruz. Bu projelerde Üniversitenin, basınımızın, halkımızın görüşlerini de alacağız. Turizm konusuna da çok önem vereceğiz. Her muhtarımız mahallesinin belediye başkanı gibi çalışacak. İskenderun’u marka kent yapacağız. Değişim sunarsak çok sayıda turisti çekebiliriz” dedi.

İGC Başkanı Veysel Cıncık da yaptığı konuşmada, “İskenderun için kim hayırlıysa o kazansın diyor ve size de diğer adaylar gibi seçimlerde başarılar diliyoruz” dedi.