DEVLET HASTANESİ MÜDÜRÜ MARAŞLI ADAY ADAYI OLDU


İskenderun Devlet Hastanesi Müdürü Lütfü Maraşlı, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatına yaptığı müracaat ile resmen Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Hastanedeki görevinden istifa ederek Belediye Başkanlığı için müracaatta bulunan Lütfü Maraşlı’yı İlçe Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili ve yönetim kurulu üyeleri kabul etti.

Uzun yıllar İskenderun Devlet Hastanesi’nde başarılı bir şekilde hizmetini sürdüren ve gerek hastane personeli, gerekse vatandaşlarımız tarafından sevilen, geleceğe odaklı düşünceleri ve attığı seviyeli adımlarla adından söz ettiren Maraşlı, bu kez, halka hizmet noktasında Belediye başkanlığına talip oldu.

Dosyasını sunan Lütfü Maraşlı, resmi evrakları da imzalayarak alındı belgesi ile resmen aday adayı oldu. Burada kısa bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili, bu dönemde hizmet etmek için yola çıkanlara başarılar diledi.
Lütfü Maraşlı’nın da yıllardır hastanede başarı ile görev yaptığını vurgulayan Bilgili, başarılar dileyerek, aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkan aday adayı Lütfü Maraşlı ise, ateşten gömlek giydiklerini belirterek, hizmet esaslı düşünce ile yola çıktığını, herşeyden önce Allah’tan hayırlısı ise nasip olmasını diledi.Açıklamaların ardından İlçe Başkanı Bestami Bilgili, aday adaylığı için alındı belgesini Lütfü Maraşlı’ya verdi. Haber: Mustafa TOPAL