MARKA KENT İSKENDERUN İÇİN KARDEŞLİK BULUŞMASI


CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Op.Dr. Yılmaz Şahutoğlu doludizgin geliyor.
Cumhuriyet Halk Partisi ve İskenderun’un sevilen ve sayılan isimlerinden Op.Dr. Yılmaz Şahutoğlu, 20 Ekim 2018 Cumartesi günü Saat 15.00’te CHP İlçe Teşkilatı önünde düzenleyeceği toplantıyla İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen açıklayacak.

Yoğun bir katılım olacağı beklenen ve “Marka Kent İskenderun İçin Kardeşlik Buluşması” sloganıyla partililerle bir araya gelecek olan Dr. Şahutoğlu, katkılarıyla CHP’ye büyük değer katan bir isim..

Mütevazı ve çalışkan kişiliğiyle tanınan, yıllardır partiye büyük emek veren, 2011’den bu yana sahada sıkı çalışmalar yapan ve halkla bütünleşen Dr. Yılmaz Şahutoğlu, yerel seçimlerde en güçlü aday olarak gösteriliyor.

Gittiği her yerde sevgi gösterileriyle karşılanan Şahutoğlu, “Temel değerimiz İskenderun. Hepimiz İskenderun sevdalısıyız. İskenderun yönetimi bana göre siyaset üstü bir kavramdır. İskenderun´u, hangi fikirde olursak olalım, hangi inançtan olursak olalım, daha iyi şartlarda daha ileriye taşımak için el birliği ile hareket etmemiz gerektiği inancını taşıyorum. Biz Hatay´a değil Türkiye´ye değil dünyaya model oluşturacak bir şehrin evlatlarıyız. Bununla ne kadar gurur duysak azdır. Çok farklı kültürlerde, çok farklı inançlarda, çok farklı aidiyetlerde olan bu kadar güzel insan topluluğunun, yüzyıllardır, bin yıllardır birbirleriyle kardeşlik duygusu içerisinde, barış içerisinde, hoşgörü ikliminde yaşayabildiği başka bir yerleşim yeri ve merkezi ne Türkiye´de ne de ki dünyada vardır. Bu sebeple ‘Marka Kent İskenderun İçin Kardeşlik Buluşması’nı önemsiyorum. Ve tüm İskenderun halkını bu gönül birlikteliğimize davet ediyorum” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR