KAZANAN İGC OLDU!


İskenderun Gazeteciler Cemiyeti olağan kongresi yapıldı. İGC Basın Merkezi’nde yapılan kongre büyük bir olgunluk içinde geçti. Ufuk Aktuğ, Bilgin Güzelaydoğdu ve Halit Tunç’un Divan’a oy birliği ile seçilmesinin ardından kongre başladı. Hemen ardından verilen önergeler oylanarak kabul edildi. Şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve hep bir ağızdan İstiklal Marşımız okundu.Yönetim Kurulu faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu okundu ve oylanarak kabul edildi.Son olarak tek liste ile seçime geçildi. Liste oy birliği ile kabul edildi.

BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM
Dilek ve temenniler bölümünde bir konuşma yapan İGC üyesi Körfez Gazetesi sahibi Erdal Yılmaz, tüm üyelerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı dayanışma ruhuyla hareket edeceğine inandığını söyledi. Yılmaz, “Ben Erdal Yılmaz olarak her zaman yanınızdayım. Bana hangi görev verilirse severek yaparım. Dayanışma içinde yapılacak tüm çalışmalar başarılı olur. Her zaman iyi niyetle birbirimize destek olalım” dedi.

PROJELERİ SONUÇLANDIRMAYA GAYRET GÖSTERECEĞİZ
İGC Başkanı Veysel Cıncık yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi: “Üç yıldır siz değerli gazeteci kardeşlerimizle büyük bir çaba göstererek çalışıyoruz. Bu süre içinde sevgi, saygı çerçevesinde hizmet ettik. İnanıyoruz ki bugüne kadar yapılmayanları yaptık. Bize çok destek oldunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 3 yıllık dönemde elimizdeki önemli projeleri takip etmeye ve sonuçlandırmaya gayret edeceğiz. Amacımız, yazılı basının bitme noktasına geldiği zamanımızda, buna direnerek halkımıza daha kaliteli gazeteler sunabilmek. Halkımızın gözündeki gazeteci imajının çok daha iyi hale gelmesini sağlamak. Bundan sonra da sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Zaten bundan sonra artık gençlere sıra gelecek. Bizler kotlularımızı gençlere bırakacağız.”

İGC YÖNETİM KURULU
Tek liste ile gidilen seçimde İGC Yönetim Kurulu üyeleri şöyle belirlendi:
1- Veysel Cıncık, 2- Rızkullah Terbiyeli, 3- Sabahattin Uygun, 4- Yılmaz Akpınar, 5- Banu Ulaşan, 6- Murat Tat, 7- Gökhan Gökpınar, 8- Hilmi Z. Diken ve 9- Ahmet Seher.
Haber: Cuma KESEROĞLU