HER GÜN YENİ ADIMLAR ATIYORUZ


AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen ve teşkilatlara çok önemli mesajların verildiği “İlçe Başkanları İstişare Toplantısı”na katılan, aralarında İl Başkanı İbrahim Güler ve İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili’nin de bulunduğu Hatay heyeti, TBMM’de AK Parti Hatay milletvekilleri ile bir araya geldi.

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ
“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yoğun bir katılım ve yüksek coşkuyla gerçekleştirdiğimiz Grup Toplantımızda teşkilatlarımıza çok önemli mesajlar verdi” diyen AK Parti Hatay milletvekili Abdulkadir Özel, “Önümüzde hem şehirlerimizin hem de ülkemizin kaderini belirleyecek, kritik önemdeki yerel seçimler var. İl, ilçe ve mahalle ölçeğinde tüm yol arkadaşlarımızla birlikte sahip olduğumuz mesuliyet bilinciyle, gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” görüşünü paylaştı.
Milletvekil Özel, toplantının gündemini ilçelerin beklenti ve taleplerinin oluşturduğunu, beklentilere yanıt verilmesi ve taleplerin ivedilikle karşılanması hususunda tüm ilçelerde İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanlarıyla ortak çalışma ortaya koyduklarını söyledi.

Toplantıda yerel seçimler öncesi sürdürdükleri mevcut çalışmalar ile gelecek döneme dair hedefleri konuştuklarını ifade eden Özel, “Her biri kendi ilçesinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek onları dinleyen, ihtiyaçlarını giderme noktasında gayret sarf eden İlçe Başkanlarımızın özverili ve samimi çalışmaları sayesinde milletimizin gönlündeki yerimizin çok güçlü olduğuna inanıyoruz. Bize güvenen, inanan, bugününü ve geleceğini bizlere, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve yol arkadaşlarına emanet eden milletimize layık olabilmek için daha çok çalışma ilkesiyle hem şehrimiz hem de ülkemiz için, sahip olduğumuz güçlü motivasyon ile her gün yeni adımlar atıyoru” görüşünü paylaştı.
Haber: Yılmaz AKPINAR