DİYETİSYEN ECEM BORAN PALMİYE’DE!


“Sağlıkta Kalite” ilkesiyle hizmetlerine hızla devam eden İskenderun Özel Palmiye Hastanesi’nde Uzman Diyetisyen Ecem Boran göreve başladı.

Kilosundan şikayet eden, kronik rahatsızlığı olup da bu rahatsızlıklarına uygun beslenme programları arayan vatandaşların umudu olan Diyetisyen Uzmanı Ecem Boran, uygulayacağı diyet ve beslenme programları ile İskenderun ve bölge halkına hizmet etmeye çalışacaklarını ifade etti.

Obezite beslenme tedavisi, diyabet hastalarında beslenme tedavisi, pcos hastalarında beslenme tedavisi, kalp hastalarında beslenme tedavisi, gestasyonal (gebelik şekeri) beslenme tedavisi, gebelik ve emziklik döneminde beslenme, ayrıca beslenme yetersizliği (zayıflık) beslenme tedavisi alanlarında uzmanlığı olan Dyt. Ecem Boran, 2014/2018 Doğu Akdeniz Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunu..

Sağlıklı ve uzun yaşam yollarını öğreterek, kişilerin kısa vadede değil uzun vadede kilo vermesi gerektiğinin altını çizen Diyetisyen Ecem Boran, kilo verirken sağlığın kaybedilmemesini söyleyerek hastalara bu bilinci yaymaya ve yol göstermeye çalışacaklarını dile getirdi. Birçok konuda uzman olan Ecem Boran’ın göreve başlamasıyla, Palmeyi Hastanesi hizmet alanını genişletti. Haber: Yılmaz AKPINAR