HERŞEY İSKENDERUN İÇİN!


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkına en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirtti. İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Ticaret Odası Başkanı Levent Yılmaz, Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu, Azganlık Mahallesi Muhtarı Murat Saraç ve Kaledibi Mahallesi Muhtarı Bestami Demirci, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

KAYMAKAMIMIZ BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR
İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ün kentte başarılı çalışmalar yaptığı belirten Başkan Seyfi Dingil, “Sayın Kaymakamımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Kentimize ve bölgemize verdiği katkılardan ve hizmetlerinden ötürü Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Sağ olsun Sayın Kaymakamımız her projemizde her çalışmamamızda yanımızda oluyor, destek veriyor. İskenderun için birçok önemli projeye birlikte imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AMACIMIZ İSKENDERUN’A HİZMET ETMEK
İskenderun Ticaret Odası Başkanı Levent Yılmaz ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu’nun ziyaretinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İskenderun’u daha ileriye taşıma noktasında 7/24 hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Hep beraber el birliğiyle şehrimize ve esnaflarımıza faydalı çalışmalar yapmanın mücadelesi içerisindeyiz. Hepimizin amacı İskenderun’a hizmet etmektir. Odalarımızın her zaman yanında ve destekçileriyiz” diye konuştu.

MUHTARLARIMIZ ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZDIR
Azganlık Mahallesi Muhtarı Murat Saraç ve Kaledibi Mahallesi Muhtarımız Bestami Demirci’nin ziyaretinde konuşan Başkan Seyfi Dingil, muhtarlarımızla mahalle yapılan belediye hizmetleri hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Muhtarlarımızın önerileri bizler için çok önemli” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR