GÜÇLÜ HATAY İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ


AK Parti’den Hatay milletvekili seçilen Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik mazbatalarını aldı.İl Başkanı İbrahim Güler ve partililerle Hatay Adliyesi’ne gelen milletvekillerine mazbataları, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Hatay Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Turan Oral, İl Seçim Kurulu Hakimleri Sevcan Koku, Mehtap Karslı ve Cangül Sazak tarafından takdim edildi.
AK Parti Hatay Milletvekili Türkoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, Hatay’da hiçbir münakaşa, hatta münazara bile olmadan çok nezih bir şekilde dünyaya örnek olacak seçim gerçekleştirildiğini belirtti.
Kendilerini destekleyen Hatay halkına teşekkür eden Türkoğlu, Hatay’ı ekonomik yönden Türkiye’de kalkınmış ilk beş ili arasına sokabilmek için diğer milletvekilleri ve kamu yöneticileriyle çalışacaklarını kaydetti. Türkoğlu, Hatay’da diğer partilerden seçilmiş milletvekillerini de tebrik ederek, seçim sonuçlarının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Haber: Yılmaz AKPINAR