HATAY İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ


AK Parti Hatay Milletvekili Adayları, İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. İş dünyasını da ziyaret eden AK Parti heyeti, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyelerine konuk oldular.

AK Parti Hatay Milletvekili adayları Av. Abdulkadir Özel, Abdulkerim Güven, Ecrin Nazlı İnan, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili ve ilçe teşkilat yöneticileri MÜSİAD Hatay Şubesi’ni ziyaret ederek çalışmaları ve yapılacak olan hizmetler ile ilgili bilgiler verdiler.

Ziyarette, AK Parti Milletvekili Adayı Ecrin Nazlı İnan, MÜSİAD Başkan Yardımcısı olan babası Abdullah İnan’ın elini öperek babasına ayrı bir gurur ve mutluluk yaşattı. Ziyarette konuşan AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Av. Abdulkadir Özel, Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu detaylarıyla birlikte iş adamlarına anlattı. Özel ayrıca, İskenderun ve Hatay içinde çok farklı ve özel projeler olduğunu hatırlatarak, “Hep birlikte bölgemizi geliştirmek için çalışacağız. Hatay için el birliği ve güç birliği içinde olacağız. Bunun için iş dünyamızın ve özellikle halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Çok güzel günler bizi bekliyor” dedi. Ziyaretten MÜSİAD olarak büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Fatih Tosyalı ise, ülkemizin istikrarı ve güveni için iş adamları olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını önemli ifade etti. Başkan Fatih Tosyalı, AK Parti Milletvekili adaylarına ziyaretten dolayı teşekkür ederken, çalışmalarında ise başarı dileklerini iletti.