CUMHUR İTTİFAKI İLE İSKENDERUN İL OLUYOR


İskenderun’da seçim irtibat bürosunun açılışını miting havasında gerçekleştiren MHP İlçe Teşkilatı, Hatay Milletvekili adaylarının tanıtımını yaptı. İskenderun Mete Aslan bulvarı üzerinde seçim irtibat bürosunun açılış töreni aynı zamanda Cumhur ittifakının İskenderun’da ilk görkemli toplantısı oldu.

İRTİBAT BÜROSU BİNLERLE DOLUP TAŞTI
Çok sayıda partili ve vatandasın katıldığı seçim bürosu açılışında çoşku oldukça yüksekti. Tüm adayların katıldığı açılışta konuşan MHP Hatay Milletvekili adayı Lütfi Kaşıkçı, Hatay’da yine kirli baraj propagandası yapıldığını ancak bu propagandaları yapanların dün olduğu gibi bugünde asla amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi. Kaşıkçı konuşmasında, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin ülkücüler ve ülkücü lider Devlet Bahçeli’nin dik duruşu ile önlendiğini Cumhur ittifakı ile meclise gittiklerinde bir tane FETÖ’cü terörist bırakmayacaklarını söyledi.

100 İL 1000 İLÇE..
MHP Hatay Milletvekili adayı İbrahim Gül ise yoğun tezahüratlar eşliğinde yaptığı konuşmasında MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 100 il 1000 ilçe projesinin seçim Beyannamesine girdiğini ve Cumhur ittifakında İskenderun’un il olmasının kararlaştırıldığını belirterek bu gelişmeyi İskenderunlular’a müjde olarak duyurdu. Cumhur ittifakının öneminede deyinen İbrahim Gül, Türkiye’nin en zor dönemlerinde ülkücülerin her zaman üzerine düşen görevi yaptığını belirterek Cumhur ittifakı ile terörün her türlüsünün kökünün kazınacağını söyledi.

KILICI BİZİM ELİMİZE VERİN..
İbrahim Gül Türkiye’nin 1 Kasımdan buyana çok sıkıntılar çektiğine dikkat çekerek “Üç yıl gerçekten ülke ve millet olarak sıkıntılı günleri birlikte yaşadık. PKK terör örgütünün başımıza açtığı belaları, hepimiz gördük, kendi ilimize, ilçelerimize hendek siyasetiyle giremedik. Ama kahraman Türk Ordusu, Kahraman Türk Polisi hepsinin üstesinden geldi, hepsine gereken cevabı verdi. Arkasından ülkemizi 15 Temmuz günü asker kıyafeti giymiş, kendine cemaat görüntüsü veren teröristler uçurum kenarına getirdiler ülkemizi. İşte o gün Türk Milletinin feraseti, bir daha ortaya çıktı. Genel başkanımız ve cumhurbaşkanımızın ferasetiyle Türk milleti Türk devletini uçurumun kenarından çıkarıp hep birlikte aldı” diye konuştu. Tehlikenin henüz geçmediğine vurgu yapan MHP’li Gül “Sorun bitmedi, ne kadar temizlersek temizleyelim bunlar bitmiyor, tükenmiyor. Devletin tüm hücrelerine girmişler, ülkeyi devlet yönetimini ele geçirmek için her türlü plan programlarını yapmışlar ama bunu bitirmek için 24 Haziranda sandığın başına giderek ‘Cumhur İttifakı’nı asgari çoğunlukla sandıktan çıkararak Kılıcı bizim elimize verin ve kangren olmuş bölgeyi kesip atalım” dedi.
Haber: Cuma KESEROĞLU