‘KARANLIK GÜNLER GEÇECEK’


CHP İskenderun İlçe Başkanlığı’nda milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Davullu zurnalı adayların karşılandığı toplantıda Milletvekili adayları da halaylar çekti.Parti binası önünde gerçekleşen buluşmaya CHP’nin Hatay Milletvekili adayları Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Suzan Şahin, Serkan Topal ve İsmet Tokdemir katıldı.
Tanıtım toplantısında ilk olarak söz alan İskenderun ilçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu “İskenderun ilçe örgütü olarak şuna inancımız tam. Örgütü güçlü olmayan hiçbir siyasi partinin başarılı olmasının imkanı yok” dedi.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha yaptığı konuşmasında “Aslında her ne kadar bir seçim diye ifade ediliyorsa da iki seçim yapılacak. Biri sistem değişikliğini bitirecek olan bir seçimdir. Biride parlamenter bir sistemde görev alacak arkadaşlarımızın bir seçimidir” diye konuştu.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’Nİ YAŞATACAĞIZ
Buluşmada büyük ilgi gören Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu yaptığı konuşmasında, “Kardeşlerim, albalarım, abilerim.. Mesele; İskenderun, Erzin, Dörtyol, Payas, Kırıkhan değildir. Mesele Hatay da değildir. Mesele Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet sonsuza denk yaşatabilme meselesidir. Bizler şunu unutmayalım buradan göndereceğimiz milletvekilleriyle değil, sandıklara atacağımız ve namusumuz olan oylarımızla Türkiye Cumhuriyeti’nin ileride hangi yöntemle seçileceğini belirleyeceğiz. Her gün kalkınca bir gün eksilmiş olacak ve bu kara günler geçecek. Bizi bir birimize düşürenler, bizim yarınımızı karartanlar ve hazinemizi boşaltanlardan hesap sormak için var mısınız?” dedi.

‘İNCE İNCE GELİYORUZ’
Son olarak konuşma yapan CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal da, “Mecliste yarım kalan devrim var. Biz o devrimi tamamlamadan, yeniden Anadolu’nun küllerinden Cumhuriyeti kurmadan, yeniden hak hukuk adaleti tesis etmeden milletvekilliğini bırakmayın dediler. Bu yüzden bize bir kez daha milletvekilliği görevi verdiler. Bir önceki dönem ne kadar çok çalıştıysak, ne kadar çok Hatay halkının ve Hatay’ın sorunlarını dile getirdiysek, bu sorumluluk bilinciyle hareket edeceğimin sözünü veriyorum. Hiç canınızı sıkmayın, ‘Abbas yolcu’ ince ince geliyoruz” diye konuştu. Haber: Cuma KESEROĞLU