HBB’DEN ATATÜRK ANIT ALANI’NDA İFTAR YEMEĞİ


Hatay Büyükşehir Belediyesi, geleneksel hale getirilen ‘Ramazan Ayı İftar Yemeği’nde bu yılda vatandaşlarla bir araya geliyor.
25 Mayıs Cuma günü İskenderun Atatürk Anıt Alanında düzenlenecek olan iftar yemeğine tüm vatandaşlarımızın katılımını beklediklerini belirten Hatay Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, “Başkanımız Sn. Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da katılacağı geleneksel iftar yemeğinde vatandaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu kaydeden A. Serhat Beydilli konuya ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı; “Büyük Şehir Belediyesi olarak başkanımız Sn. Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda mübarek Ramazan Ayı’nda 15 ilçemizde ayrı ayrı iftar yemeği düzenleyerek halkımızla birlikte oluyoruz. İskenderun’da Cuma günü düzenleyeceğimiz İftar yemeğimize tüm halkımız davetlidir. Geleneksel hale getirdiğimiz; birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst noktaya çıktığı bu anlamlı günde vatandaşlarımızla beraber olmaktan mutluluk duyacağız.”
Haber: Yılmaz AKPINAR