GÜVENLİK KORUCULARINDAN ÖZLÜK HAKLARI VE MAAŞ ZAMMI VURGUSU!


Türkiye genelinde faaliyet gösteren Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneklerinin 26 il ve 5 federasyon başkanı, Anadolu Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen başkanlığında toplandı. Ankara’ya çıkartma yapan başkanlar, toplantıda, güvenlik korucularının özlük hakları ve maaş zammını masaya yatırdılar.
Hatay Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Musa Salık yaptığı değerlendirmede yoğun mesai hakkında bilgi verdi.

Başkan Salık, ilk gün Aile Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Karabay ve Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Ali Çardakçı’yı ziyaret ettiklerini belirterek, “4 günlük programda Güvenlik Korucuları Daire Başkanımız Oğuzhan Bingöl, Genel Müdürümüz Meltem Tekinoğlu, Maliye Bakan Yardımcımız Dr. Cengiz Yavilıoğlu, Kamu Denetçiliği Kurumu (Ombudsmanlık) Başkanı Şeref Malkoçoğlu, MHP Genel Başkan yardımcılarından Sayın Erkan Akçay ve Deniz Depboylu ile MHP İstanbul Milletvekilimiz Sayın Arzu Erdem’i ziyaret ettik. Yoğun geçen görüşmeler sonrasında, Biz Güvenlik Korucu camiasının sıkıntılarını konuştuk. Bu sıkıntıların acilen giderilmesi hususunda değerli devlet büyüklerimiz ile yaptığımız görüşmelerde dile getirdik ve bu görüşmeler neticesinde çözülmesini temenni ederiz” dedi.