ARAÇ, KAMYONUN ALTINA GİRDİ


İskenderun-Antakya karayolu üzerinde gece aynı yönde seyir halindeki pikap arkadan çarptığı kamyonun altına girmesi sonucu yaşanan trafik kazasında tam bir can pazarı yaşandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’ya bağlı Serinyol mevkiinde dün gece saatlerinde meydana geldi. E91 Karayolunda aynı yönde seyir halindeki arkası kapalı arazi aracı pikap henüz bilinmeyen bir nedenle önünde hareket halindeki kamyonun altına girdi. Pikabın ön kısmında sürücü ile bir kişi sıkışma sonucu ağır yaralandı.

Kaza yerine 112 Acil Sağlık ambulansı, İtfaiye ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Arkadan çarparak ön kısım kamyonun altına giren pikap içerisinde sıkışan iki kişi itfaiye ekipleri, sağlıkçılar ile çevredekilerin de yardımıyla kurtarma çalışması yapıldı. Durumları ağır olan iki kişinin sıkıştığı yerden çıkarma çalışmaları sırasında tam bir can pazarı yaşandı.

Sıkıştıkları yerden güçlükle çıkartılan iki ağır yaralı en yakın hastaneye sevk edildi. Uluslararası E91 Karayolunda gece aynı yönde giden iki aracın karıştığı ve iki kişinin ağır yaralandığı trafik kazasıyla ilgili güvenlik güçleri soruşturma başlattı.
Haber: Cuma KESEĞROĞLU