FENERLERLE AYDINLIK GELECEĞİMİZE YÜRÜYORUZ


Hatay Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 98. Yıldönümünü kutlayacağımız “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” etkinlikleri kapsamında Fener Alayı düzenliyor.
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli; milli duygularımızı coşkulu bir şekilde kutlamak amacıyla düzenlenen Fener Alayı yürüyüşüne tüm vatandaşlarımızın katılmasını beklediklerini ifade ederek, “Cumhuriyete ve kuruluş değerlerine bağlı, demokrasiye inanan her kesim ve görüşten hemşerilerimizi bu coşkuyu birlikte yaşamak için Anıt Alanına bekliyoruz” dedi.

1500 FENER VE BAYRAKLAR EŞLİĞİNDE YÜRÜYECEĞİZ
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını tamamlayan HBB ekiplerinin hazırladığı program çerçevesinde bölgemizde İskenderun, Arsuz ve Payas ilçelerimizde “Fenerlerle Aydınlık Geleceğimize Yürüyoruz” temasıyla düzenlenen yürüyüşün bando takımı eşliğinde gerçekleşeceğini ifade eden Ahmet Serhat Beydilli, “Aynı zamanda TBMM’nin kuruluş günü olan bu anlamlı kutlamada; Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anmak, unutturulmak istenen milli duygularımızı daha coşkulu kutlamak için 1500 Fener ve Bayraklar eşliğinde yürüyeceğiz. 22 Nisan Pazar günü saat 18.30’da Anıt Alanında başlayacak Fener Alayı’na tüm vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, Arsuz ve Payas ilçelerimizde düzenlenecek olan Fener Alayı’nın 21 Nisan Cumartesi günü saat 18.30’da gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.
Haber: Yılmaz AKPINAR