AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN ZEYTİN FİDANI DİKTİLER


Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve idarecileri, Afrin’de gerçekleştirilen sınır ötesi Zeytin Dalı Operasyonu’na destek ve şehitlerimizi anma adına, hep birlikte okul bahçesine zeytin fidanı dikti. Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Müdürü Ömer Güler, “Fidanları, Afrin’de kahraman ordumuzun sürdürdüğü operasyonlarda şehit düşen kardeşlerimizin adına diktik. Burada şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.
Türk Ordusu tarafından Suriye sınırları içerisinde terör örgütlerine karşı gerçekleştirilen Zeytin Dalı Operasyonu ve bu operasyonda vatan için canlarını feda eden şehitlerin hatıraları, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu bahçesine dikilen zeytin fidanı ile yaşayacak. 
Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Müdürü Ömer Güler, “Afrin’de harekat devam ediyor. Ordumuz canla başla mücadele ediyor. Bizde oradaki askerlerimize manevi anlamda elimizden geldiğince destek olmak amacıyla ve harekatta şehit olan askerlerimiz anısına zeytin fidanı diktik. Zeytin Dalı Operasyonu’na binaen fakültemiz bahçesinde zeytin gibi kalıcı, kökleri derinlere uzanan ve uzun yıllar yaşayan bir anı bırakmak istedik. İnşallah bu harekat başarıyla tamamlanır. Bölgede sükünet ve istikrar sağlanır. Bölgede huzur sağlanır. Rabbim kahraman askerlerimize zafer nasip eylesin inşallah” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR