İYİ Parti İskenderun İlçe Yönetimi, çeşitli programlarla esnafla, vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. İYİ Parti ilçe teşkilatı, Şehit Pamir Caddesi’ndeki parti binası önünde vatandaşlara su dağıttı.
İlçe Başkanı Hakan Önfidan; “Dünyada içilebilir su kaynaklarının hızla tükendiğini belirterek, 22 Mart Dünya Su Gününde bu etkinliği düzenlemekteki amaçlarının vatandaşlarımızın konuya ilgisini çekerek duyarlılıklarını arttırmak ve farkındalık yaratmak olduğunu söyledi. 

iYİ Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, aynı gün Regaip kandili dolayısıyla parti binası önünde lokma dağıttı. İYİ Parti İlçe Başkanı Önfidan; “Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua ediyoruz. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun! Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. İyi kandiller” dedi.

BALIKÇI ESNAFINA ZİYARET
İYİ Parti İlçe Başkanı Hakan Önfidan ve Yönetim Kurulu üyeleri, İskenderun Balıkçı esnafını ziyaret etti. Genel ve yerel konuların görüşüldüğü ziyarette, balıkçılar esnafı sıkıntılarını dile getirdi. Son yıllarda üst üste yapılan mazot zamları ile teknelerin liman barınak ücretlerinin artması nedeniyle balıkçıların ekonomik açıdan zor günler yaşadığını belirten balıkçı esnafı, “Hükümetin almış olduğu kararların vatandaşın refahı için olmadığını görüyoruz. KHK’larla her geçen gün parlementer sistemden uzaklaşıyoruz” dediler. Haber: Yılmaz AKPINAR