ZAFERE ULAŞACAĞIZ!


Başbakan eski Yardımcısı, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Antakya’da, Hatay Valiliği ve Antakya Belediyesi’ni de ziyaret etti. İlk olarak Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Erdal Ata, Milletvekili Emrullah İşler’i birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, farklı kültürlerin ve dinlerin barış içinde yaşadığı, kardeşlik ve hoşgörü merkezi olan Hatay’da misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuğu ve beraberindekiler ile bir süre sohbet etti ve ilimizin değerleri hakkında bilgiler paylaştı. Ak Parti İl Başkanı İbrahim Güler ve ilçe belediye başkanlarının eşlik ettiği ziyarette Milletvekili İşler, gösterdiği nazik kabulünden dolayı Vali Ata’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin makamında gerçekleşen ziyarette, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, Antakya Belediyesi’nin hizmetleri hakkında Başkan Kimyeci’den brifing alarak, belediyecilik hizmetleri hakkında fikirlerini beyan etti.Konuşmaların ardından Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Eski Başbakan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Emrullah İşler’e “Çağlar İçinde Antakya” kitabı ve içerisinde Antakya’nın yöresel ürünlerinin yer aldığı hediye takdim etti.

TÜRKİYE ARTIK DAHA GÜÇLÜ
Prof. Dr. Emrullah İşler, “Bölge sıcak bir bölge, Hatay Suriye’ye en yakın bölgelerimizden biri, Reyhanlı ilçemize son günlerde roketler düştü, şehitlerimiz oldu. Gerek sivil şehitlerimiz, gerekse Afrin Operasyonu’nda kahramanca vatanını, bayrağını savunan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu mücadeleyi kahramanca sürdüren askerlerimize Rabbimizden muzafferiyetler diliyorum. Rabbim onları muzaffer kılsın, her türlü muhafaza buyursun. Fakat bu mesele yapılması gereken bir mesele. Bu aslında bir veka meselesi, varlık meselesi. Türkiye son yıllarda terörle mücadeleden çok çekti. Türkiye’nin Suriye sınırında oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Başkomutanının talimatıyla başlattığı bir operasyonda bir ay dolmak üzere gayet başarılı bir şekilde devam ediyor. Bu operasyonda istediğimiz hedeflere ulaşacağız. Milletimiz bu konuda müsterih olsun. Suriye ile ola sınır bölgesinde oluşturulmak istenen terör koridoruna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Hatta aynı şekilde terörün kaynağı olan Irak topraklarında da bu terör örgütünün varlığını Allah nasip ederse son vereceğiz. Türkiye 40 yıla yakın zamandır terör örgütleriyle durdurulmak isteniyor. Türkiye artık güçlendi, dolayısıyla şu an vatandaşlarımızın duasına ve manevi desteğine ihtiyacımız var. Böyle bir milletin ferdi olmak benim için gurur kaynağı. Türkiye olarak birlik, beraberliğimizi koruyarak, kardeşliğimizi pekiştirerek bütün meydan okumalara, tehditlere rağmen kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz ve güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa edip bölgeye ve dünyaya barışın huzurun gelmesi için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.
Ziyaretlere; Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, parti teşkilatı üyeleri, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürleri katıldı.Haber: Yılmaz AKPINAR