HACI ŞERİF TOSYALI SAYGI VE MİNNETLE ANILDI


2010 yılında hayattan göç eden Tosyalı Ailesi’nin büyüğü Hacı Şerif Tosyalı, ölümünün 8. yılında saygı, minnet ve rahmetle anıldı. Merhum Hacı Şerif Tosyalı için, Sakarya Hacı Şerif Tosyalı Camii, Belen Tosyalı ve İskenderun Kaptanpaşa Camilerinde Mevlid-i Şerif okutuldu, duygu dolu anlar yaşandı.

Tosyalı Ailesi’nin değerli büyüğü Merhum Hacı Şerif Tosyalı dualarla anıldı. Merhum Hacı Şerif Tosyalı’nın ruhuna Tosyalı Holding tarafından yaptırılan camilerde Mevlid-i Şerif okutuldu. Merhum Hacı Şerif Tosyalı’nın oğulları Ayhan Tosyalı Sakarya Mahallesi’ndeki Hacı Şerif Tosyalı camiinde, Fatih Tosyalı İskenderun Kaptanpaşa Camii’nde ve Belen Tosyalı Camii’nde cemaatle bir araya gelerek birlikte dualar ettiler.

DUALAR EDİLDİ
Merhum Hacı Şerif Tosyalı’nın hayırsever oğulları, babalarını Mevlid-i Şeriflerde babalarını ölümünün 8. yılında bir kez daha saygı ve rahmetle anarken, ruhu için bol bol dua ettiler. Camii cemaati, okutulan Mevlid-i Şerif’in ardından Tosyalı Ailesi’ne bir kez daha başsağlığı dileğinde bulundular. Mevlid-i Şerif’in ardından tüm camilerde cemaate ikramlarda bulunuldu.Haber: Mustafa TOPAL