FUAT TOSYALI’YA ‘YILIN İŞ ADAMI’ ÖDÜLÜ!


Bu yıl 19. yaşını kutlayan 5 Ocak Gazetesi, ‘Yılın İş Adamı Ödülü’ne Türkiye’nin parlayan yıldızı, ‘Yatırım Şampiyonu’ Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’yı layık gördü. Adana’nın Oskarları sayılan 5 Ocak Ödülleri, bu yıl da Türkiye’ye damga vurmuş isimlerin katıldığı kuruluş balosu ile sahiplerini buldu. Türkiye’nin Global Çelik Üreticisi, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ‘Yılın İş Adamı Ödülü’nü, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın elinden aldı. Sarı, Fuat Tosyalı’ya “Yılın İşadamı” ödülünü takdim etmekten mutluluk duyduğunu söyleyerek, “Sayın Fuat Tosyalı ile Adanalılar olarak gurur duyuyoruz” dedi.

YATIRIM ŞAMPİYONU
Savaş Çokduygulu kaptanlığındaki 5 Ocak Gazetesi, bu yıl yine birbirinden değerli isimleri Adana’da buluşturdu. Adana Sheraton Otel’de gerçekleştirilen 19. Kuruluş yıldönümü gecesinde; Türkiye’nin marka isimlerine ödül yağdı. Gecede, 5 Ocak Gazetesi Onur Ödülü’nü ünlü teknik direktör Fatih Terim alırken, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı da, Türkiye ve yurtdışında gerçekleştirdiği devasa yatırımların dışında, 10 bine ulaşan istihdam gücüyle ülkenin ekonomik kalkınmasına sağladığı büyük değer ışığında ‘Yılın İş Adamı’ ödülüne layık görüldü. Gecede işadamı Ömer Sabancı, Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, TV Sunucusu Nazlı Çelik ve İsmail Küçükkaya ve TÜRKONFED Başkan Yardımcısı Ali Avcı’ya da ödülleri verildi.
Geceye, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Osmaniye OSB Başkan Vekili Şerif Tosyalı, iş adamları, bürokratlar ve gazeteciler katıldı.
Haber: Yılmaz AKPINAR