ARSUZ’DA YOL SEFERBERLİĞİ


Arsuz Belediyesi’nin ilçe genelinde başlattığı yol yapım ve onarım çalışmaları seferberliği vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak.
Arsuz’un değişmesi ve gelişmesi açısından önemli projeler üreten ve bu projeleri de hayata geçirmek için büyük bir özveri harcayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede başlatılan ve hız kesmeden devam eden yol açma, onarım ve yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
Yerleşim alanlarının büyümesine paralel olarak, yeni yollara ihtiyaç duyulması ve var olan yolların yapılması veya onarılması üzerine başlatılan çalışma kapsamında Gökmeydan Mahallesinde bulunan PTT Evler Uğur Mumcu Caddesi’nde ki sathi asfalt kaplama çalışmalarını inceleyen Başkan Culha’ya CHP Arsuz İlçe Teşkilat Başkanı Faik Çekin ve İlçe Yönetimi, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Deveci, Fen İşleri Müdürü Aşkın Yetimoğlu, Gökmeydan Mahalle Muhtarı Necati Diker ile bazı belediye meclis üyeleri eşlik etti.

HİZMETE DEVAM
İlçe genelinde yol yapım ve onarım seferberliği başlattıklarını belirten Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Belediyemizin çalışmaları arasında bulunan ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün yürüttüğü yol çalışmalarını önemsiyoruz. Bu yollar kentin çehresini değiştireceği gibi, ilçemizin de gelişmesi, yerleşim alanlarının yayılımı ve ulaşım rahatlığı için çok önemli. Başlattığımız seferberlik kapsamında bugün Gökmeydan Mahallemizde, PTT Evler diye tabirlediğimiz Uğur Mumcu Caddesi’ndeyiz. Buralarda uzun yıllardır yol problemi yaşanmaktaydı, biz de yaptığımız çalışmalar dahilinde buralara el attık ve şu an caddemiz ile muhtelif sokaklarımızda sathi asfalt kaplama çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Misafirlerimizin yaz sezonunda buraya geldiklerinde düzgün yollarla karşılaşması ve daha rahat zaman geçirebilmesi için çaba sarfediyoruz. Ayrıca her geçen gün gelişimini kaliteli hizmet ağıyla sürdüren Arsuz’umuzda çalışmalarımıza planlanan program dahilinde hızla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haber: Yılmaz AKPINAR