BU DERNEĞİMİZLE ÖVÜNÜYORUM


Devletin milletle el ele verdiği örnek bir dayanışma ile huzur ve güven ortamının sağlanması ve korunmasında önemli rol üstlenen İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği’nin genel kurulunda Mustafa Baştuğ ve yönetim kurulu güven tazeledi.
Hayırlı olsun!
Bu derneğimiz yıllardır emniyetin yanında durdu, daha etkin, daha verimli çalımalara öncülük etti. İsimleri pek ön plana çıkmaz..
Reklamı sevmezler!
Ama emniyet güçlerimizin her ihtiyacına, her talebine koşarlar..
İskenderun’un huzur ve güvenliği için çalışan polisimiz için her desteği sağlarlar..
Geçtiğimiz yıl, emniyet teşkilatına 8 adet binek otomobil ve 2 adet motosiklet kazandırdılar..
Ayrıca emniyet kontrol noktalarında yapılan güvenliği artırıcı çalışmalara güç kattılar..
İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği’nin katkısını bu yüzden çok önemsiyorum.. Özellikle Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı için “Üzerimize düşeni yapmaya hazırız” mesajı karşısında duygulanıyorum.Biliyorum ki, hiçbir şeyi laf olsun diye söylemezler!
Devletimizin yanında yer alıp, birlik ve beraberlik duygusuyla “Polis/Asker/Millet” çizgisinde önemli köprüler inşaa ediyorlar.
Bu bile, icra ettikleri görevin ne kadar anlam taşıdığını bize anlatmaya yetiyor.
İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Baştuğ, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Tosyalı, Levent Yılmaz, Seval Kirmit Yazar, Özcan Aslan, Nevzat Barak, İhsan Ar.. Ayrıca derneğe üye olup katkı sağlayan; Sedat Uysal, Bayram Alpagül, Müfit Tennioğlu, İbrahim Karaca, Halil Şenöz, Yaşar Niziplioğlu, Canan Gürpınar, Mehmet Yıldırım, Mehmet Cihan Önal, Ahmet Aksoy, Erman Arıkan, Gökhan Gökten, Yılmaz Arslan, İsmail Ocak’a teşekkür ediyor, derneğin çalışmalarında başarılar diliyorum..Kazancınız bol, emniyet güçlerimize katkınız çok olsun!
Rabbim askerimizi, polisimizi korusun..İyi ki varsınız..

O ROKETLER VAR YA..
Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa’ya bugüne dek 31 roket düştü.
Ben bu satırları yazarken, Reyhanlı’ya iki roket daha isabet etti.
Hain terör örgütleri, sivil ve çocuk ayırt etmeksizin, gelişigüzel şehir merkezlerimize kahpece saldırıyor. Sınır ötesinde çocukları kullanıyor!
Kanla beslenen, ABD’nin taşeronluğunu yapan bu hain örgütlere karşı mücadele verdiğimiz bir dönemde halen ‘Savaş bir halk sağlığı sorunudur’’, ‘demokrasi’ gibi kavramları kullanıp, Türkiye’nin Zeytin Dalı Harekatı’nı her kim eleştiriyorsa, haindir, şerefsizdir!
Türkiye, orada teröristlerle savaşıyor..
Ama o hain çeteler, arkasına ABD’yi ve şer odaklarını almış, sivile saldırıyor.
Dün de, 17 yaşındaki Fatma Avlar kızımız şehit düştü..
Sadece cana değil, hayallerine, umutlarına kastettiler!
Bunlar insan olsa, o roketlerin şehir merkezine atılmaması gerektiğini bilirler..
O roketlerin masum insanları hedef aldığını bir tek ABD ve bazı hadsiz AB ülkeleri halen görmüyor. Ama anlayacaklar. Ve görecekler ki, Türkiye, Suriye’yi teröristlerden arındıracak!
Askerimiz, Suriye’de insanların yardımına koşarken..
Her türlü şefkati gösterirken..
Fatma kızımızın da kanını yerde bırakmayacak!
O roketleri misliyle iade edecek, nefeslerini kesecek..
Artık nerenize isabet ederse..