TGK HATAY İL BAŞKANLIĞINA YENİ ATAMA


Üç yıla yakın Hatay’da aktif olarak etkinlik ve sosyal sorumluluk projeleri ile çalışmalarını sürdüren Türkiye Gençlik Konseyi Hatay İl Başkanlığına Hüseyin Öztürk atandı.
Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkan Yardımcısı ve eski Hatay İl Başkanı Kasım Bağdu, ‘’3 yıldır Hatay’da Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için sahalarda hiç durmadan çalıştık. Kendi imkanlarımızla her gencimizin sorununa koştuk. Bazı sorunlara çare bulamadıysak da bu sorunları sesi olduk. Önce İnsan fikriyle herkesi kucakladık. 3 yıl içerisinde 500 üzerinde projemizi hayata geçirdik. Biz her zaman biliyoruz ki bir gence dokunmak geleceğe dokunmaktır” dedi.
Bağdu, “Aynı çizgide daha ileriye daha büyük projelerle Hüseyin Kardeşimizle birlikte yapmaya yine durmadan yolumuza devam edeceğiz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Çalışan İcraat Gençliği olacağız. Bu duygular içerisinde başta bana hep güvenen ve her zaman arkamızda duran Genel Başkanım Sn. Mekan Görük’e ve bizimle birlikte çalışan ekip arkadaşlarıma can-ı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR