İSKENDERUN’A SAHİPLENELİM


İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Yönetim Kurulu, Güney Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette, İskenderun’un il olma meselesini gündemde tutmaya çalışan Başkan Cemal Çelik, milletvekillerine, STK’lara “İskenderun’a sahip çıkalım” çağrısında bulundu.
İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Yönetim Kurulu, Güney Gazetesi ziyaretinde Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Akpınar ile bir araya geldi. Hoş sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, Akpınar’a çiçek takdiminde bulundu.
İskenderun’a hizmet anlamında büyük çaba sergileyen, birçok konuda mücadele eden Çelik, yönetim kuruluyla birlikte kentteki sinerjiyi artırmayı hedefliyor.
İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, “Mülki amirlerimizi, STK’ları ziyaret ediyoruz. Amacımız İskenderun’un hak ettiği yere gelmesidir. Gittiğimiz her yerde İskenderun neden il olmuyor, diye soruyoruz. İskenderun’un avantajlarını konuşuyoruz, ama iş somut bir adım atmaya geldiğinde geri duruyoruz. Oysa İl konusu çok önemli. O yüzden sürekli gündemde tutuyoruz. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiğimizde İTSO Başkanı Sayın Levent Hakkı Yılmaz’la bu konuyu istişare ettik. Esnaf Odalarını ziyaretimizde Sayın Başkan Uğur Fırat’la çözüm arayışına girdik. İstiyoruz ki, İTSO il konusunun öncülüğünü üstlensin. Esnaf odalarıyla, STK’larla, İTSO’yla, milletvekillerimizle bir olup, İskenderun’a sahiplenelim. İskenderun’da böylece bir heyecan olur. Bu da bu sürecin meşalesini yakar” diye konuştu. Güney Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Akpınar ise, “İskenderun’un il olması meselesini gündemde tuttuğunu belirterek, “El ele verip, kamuoyu oluşturduğumuz takdirde başaramayacağımız şey yoktur” diyerek, Eczane Teknisyenleri’nin her zaman yanında olacaklarını belirtti. Haber: Mustafa TOPAL